Naslovna events Valerian grad tisuću planeta

Valerian grad tisuću planeta

29
0

Dana 04. kolovoza (petak) u 21:00 sati, 05. kolovoza (subota) u 21:00 sati i 06. kolovoza (nedjelja) u 21:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Valerian grad tisuću planeta (Valerian and the City of a Thousand Planets).Planets).

Od vizionarskog redatelja fillmova Peti element i Lucy, Luca Bessona, dolazi novi blockbuster Valerian i grad tisuću planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna. Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost. Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.

  • Žanr:  akcija, avantura, SF
  • Redatelj: Luc Besson
  • Uloge: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, Rihanna
  • Trajanje:  137 min.
  • Država: SAD, Francuska
  • Godina: 2017.

Izvor: POU Slatina

(29)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr