Naslovna events Trokut tuge

Trokut tuge

10
0

Dana 25. studenog 20:00 sat(i), 26. studenog 20:00 sat(i) i 27. studenog 20:00 sat(i) u art kino dvorani pogledajte projekciju filma Trokut tuge.

Trokut tuge razuzdana je satira o klasnim ulogama i neukusu ekstremnog bogatstva koja je redatelju Rubenu Östlundu donijela već drugu Zlatnu palmu u Cannesu. Kroz priču o mladome paru – modelu Carlu i influencerici Yayi, koji se na luksuznom cruiseru pridružuju plejadi ekscentričnih bogataša, redatelj svoju satiričnu oštricu upire u suvremeni kapitalizam i okrutnu klasnu igru moći. U samo jednoj noći, dok oluja preuzima kormilo broda, a morska bolest vrtoglavo kosi i posljednje tragove uglađenosti, dotadašnja hijerarhija u ovoj maloj plovećoj zajednici potpuno će se izokrenuti. U ovom “veličanstveno razuzdanom” (Robbie Collin, The Telegraph) ostvarenju mladi par glume Charlbi Dean, čija je obećavajuća karijera tragično prekinuta nedavnom smrću, te Harris Dickinson (Djevojka iz močvare, King’s man: Početak, Beach Rats), dok u ulozi osebujnog, alkoholu sklonog brodskog kapetana nastupa Woody Harrelson. Uloga ruskog oligarha Dimitrija pripala je hrvatskom glumcu Zlatku Buriću koji već desetljećima živi i radi u Danskoj, a koji ulogom u Östlundovu kanskom hitu nastavlja suradnju s nekima od najuspješnijih europskih redatelja današnjice.

Izvor: POU Slatina

(10)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr