Naslovna events Snjegović

Snjegović

80
0

Dana 20. listopada (petak) u 20:00 sati, 21. listopada (subota) u 20:00 sati i 22. listopada (nedjelja) u 20:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Snjegović (The Snowman).

Dolaskom jeseni u grad, vraća se strah od misterioznih ubojstava koja se ponavljaju svake zime u zadnjem desetljeću. Istragu preuzima detektiv Harry Hole, koji se kao glavni junak pojavljuje u mnogim romanima jednog od najuspješnijih svjetskih pisaca Jo Nesboa. Snjegović je sedmi roman u nizu o detektivu Holeu kojeg je utjelovio Michael Fassbenderu (Nemilosrdni gadovi, 12 godina ropstva, X-Men, Steve Jobs). Detektiv Hole u Snjegoviću pokušava stati na kraj serijskom ubojici čije žrtve uvijek nestaju na dan kad u Oslu padne prvi snijeg. Uz pomoć mlade talentirane kolegice (Rebecca Ferguson), desetljeće stare slučajeve povezuju s novim ubojstvom te otkrivaju da za hvatanje ubojice imaju vremena samo do prvog sljedećeg snijega. Glavnu žensku ulogu tumači Rebecca Ferguson (Nemoguća misija 5, Život, Djevojka u vlaku). U ovome filmu, koji je u cijelosti snimljen u Norveškoj tijekom skandinavske zime, također ćemo gledati Charlotte Gainsbourg (Antikrist, Melankolija) i dobitnika nagrade Oskar J. K. Simmons (Ritam ludila).

  • Žanr: dramatični triler
  • Redatelj: Tomas Alfredson
  • Uloge: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, James DArcy, Val Kilmer, J.K. Simmons, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones
  • Trajanje:  119 min.
  • Država: Velika Britanija, Švedska, SAD
  • Godina: 2017.

Izvor: POU Slatina

(80)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr