Naslovna events Slatinski buvljak

Slatinski buvljak

893
0

Suradnja između SLATINA-KOM d.o.o i CRVENOG KRIŽA Slatina počinje u nedjelju 05. lipnja 2016. godine otvaranjem Slatinskog buvljaka.

uskoro

Ako građani pokažu interes Slatinski buvljak bit će otvoren svake nedjelje od 08,00 – 13,00 sati na prostoru otvorene slatinske tržnice. Građani će moći prodavati i kupovati robu samo od privatnih građanskih osoba, što isključuje prodaju trgovačkih poduzeća, pokretnih trgovine i dr.).

Dozvoljeno je nuditi i prodavati:

  • Roba koja će se prodavati može biti samo polovna odjeća i obuća, igračke, rabljeni uporabni i kuhinjsko posuđe, predmeti i aparati, antikviteti, suveniri, nakit, knjige, stripovi, ploče, slike, CD-i, glazbeni instrumenti, rabljene knjige i školski pribor, manji komadi namještaja, rabljeni bicikli i druga prometala na nemotorni pogon, dječja kolica, rabljeni auto-dijelovi i dr.

Nije dozvoljeno prodavati:

  • Voće i povrće i druge vrste svježe, sušene i konzervirane hrane, domaće životinje, rabljene motore i automobila, alkoholna pića i cigarete, predmete i tiskovine s pornografskim i zakonski zabranjenim sadržajima i dr.

Organizator je prodavačima dužan osigurati samo mjesto prodaje od 1 do 3 m2 na trgovačkoj tezgi i korištenje WC-a. Prodavač može donijeti preklopnu stolicu za sebe, te suncobrane ili drugu zaštitu od kiše ili sunca i po završetku odnijeti sa sobom.

Za svaku zauzetu tezgu prodavač će platiti dnevnu „maltarinu“ od 10 kn kojom će se platiti rad službenih osoba (nadzornika) koji će paziti na red za vrijeme prodaje na buvljoj pijaci i po završetku očistiti prostor od svih mogućih ostataka i smeća. Ostatak novca koristit će se u humanitarne svrhe za kupovinu prehrambenih proizvoda potrebitima.

Nadzornici mogu isključiti iz prodaje prodavače koji se nedolično ponašaju, izazivaju svađu ili fizičke sukobe i koji žele prodavati nedozvoljenu robu.
Organizator na sebe neće preuzeti odgovornost za moguće financijske gubitke prodavača ili kupca do kojih je došlo uslijed nepažnje, previda ili druge radnje (krađe, prevare i dr.)

Crveni križ Slatina organizacijom Slatinskog buvljaka neće opterećivati gradske službe, niti Slatina KOM, već će svu odgovornost za događanja na prodajnom prostoru preuzeti na sebe. U slučaju fizičkih sukoba dužan je pozvati Policiju.

Vaš Crveni križ Slatina

(893)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr