Naslovna events Škola čarobnih životinja

Škola čarobnih životinja

17
0

Dana 01. travnja u 19:00 sati, 02. travnja u 19:00 sati i 03. travnja u 19:00 sati, u art kino dvorani pogledajte projekciju filma Škola čarobnih životinja (The School of Magical Animals).

Škola čarobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja. Priča prati novu djevojku u gradu – Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads). Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći “čarobne životinje”. Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat. Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

  • Žanr: obiteljski, avantura
  • Redatelj: Gregor Schnitzler
  • Uloge: Rina Zoja Radmilov, Noa Zelenko, Nikola Nedić, Marko Ožbolt, Jadranka Krištof
  • Trajanje: 93 min.
  • Država: Njemačka
  • Godina: 2021.

Izvor: POU Slatina

(17)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr