Naslovna events Siroče: Prvo ubojstvo

Siroče: Prvo ubojstvo

27
0

Dana 29. srpnja u 21:00 sati, 30. srpnja u 21:00 sati i 31. srpnja u 21:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Siroče: Prvo ubojstvo (Orphan: First Kill).

Kultni američki horor film iz 2009. godine, dobiva svoj nastavak. Siroče: Prvo ubojstvo zamišljen je kao prequel originalnog filma te će publici pružiti uvid u mračnu povijest Leene Klammer “Esther” i u njezino prvo ubojstvo. Prvi film govori o Estherinom prijašnjem životu – obitelj s kojom živi nije prva obitelj koja ju je posvojila, a znamo i da je pobjegla iz psihijatrijske ustanove. Međutim, novi nastavak Siroče: Prvo ubojstvo priča o tome kako je Leena uspjela pobjeći iz Estonije u Sjedinjene Države. Leena Klammer je žena koja pati od hipopituitarizma, zbog čega izgleda mlađe. Predstavljala se kao “Esther”, nestala kći Katie Mauerove i Richarda Mauerova. Katie je uvjerena da to nije njezina kći, dok Richard vjeruje da njegova žena pati od paranoje. Leena ih pokušava razdvojiti stvarajući velike probleme obitelji i sukobljava se s majkom koja će zaštititi svoju obitelj pod svaku cijenu.

  • Žanr: horor
  • Redatelj: William Brent Bell
  • Uloge: Julia Stiles, Isabelle Fuhrman, Rossif Sutherland
  • Trajanje: 99 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2022.

Izvor: POU Slatina

(27)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr