Naslovna events Simulacije sudara i prevrtanja

Simulacije sudara i prevrtanja

17
0

simulator_prevrtanja
Preventivne aktivnosti korištenja simulatora sudara i simulator prevrtanja predstavnici policije i Autokluba Virovitica će provoditi u Slatini, dana 05. travnja 2016. godine, u vremenu od 11:00 do 15:00 sati, na Trgu R. Boškovića, prostor južno od gradske tržnice za Srednju školu Marka Marulića Slatina i Industrijsko – obrtničku školu Slatina.

Navedene preventivne aktivnosti na simulatorima su planirane prvenstveno za učenike trećih razreda koji su prethodno prisustvovali edukativnim predavanjima predstavnika policije i Autokluba Virovitica, ali i za sve ostale učenike, a sve u cilju podizanja prometne kulture i sigurnosti u prometu na višu razinu, posebno usmjerenim propagiranjem korištenja sigurnosnog pojasa za što su ovi simulatori prvenstveno namijenjeni.

U navedenom terminu ovim preventivnim aktivnostima korištenja simulatora se pozivaju da prisustvuju i svi ostali zainteresirani građani.

Glasnogovornik
Josip Štajdohar

(17)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr