Naslovna events Šarena ovca obitelji

Šarena ovca obitelji

14
0

Po prvi puta u Slatinu (četvrtak. 25. svibnja 2023. godine, u 20:00 sati) stiže odličan i edukativan stand up show Marine Orsag pod nazivom “Šarena ovca obitelji”. Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, te kako je odrastati i živjeti u Lijepoj Našoj kao LGBT osoba, saznajte uz Marinu u ovom urnebesnom životnom showu. Ne propustite uživati u sat i pol vrhunske zabave i nasmijati se do suza! S obzirom da se stand up večeri brzo rasprodaju, požurite po svoje ulaznice i vidimo se uskoro. Veselimo se druženju i smijanju.

Po prvi puta u Slatinu (četvrtak. 25. svibnja 2023. godine, u <strong>20:00</strong> sati) stiže odličan i edukativan stand up show Marine Orsag pod nazivom “Šarena ovca obitelji”. Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, te kako je odrastati i živjeti u Lijepoj Našoj kao LGBT osoba, saznajte uz Marinu u ovom urnebesnom životnom showu. Ne propustite uživati u sat i pol vrhunske zabave i nasmijati se do suza! S obzirom da se stand up večeri brzo rasprodaju, požurite po svoje ulaznice i vidimo se uskoro. Veselimo se druženju i smijanju.

Marina Orsag, vječiti Petar Pan koji svojom nepresušnom energijom vješto vodi publiku kroz svaki kutak svog neobičnog i urnebesnog uma. Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica i comedy kluba Studio Smijeha, te stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U osamnaest godina karijere iza sebe ima preko 3.500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. godine, te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. godine, a 2018. godine je proglašena za Europskog heroja humora u Amsterdamu. Iza sebe ima cijelu plejadu televizijskih nastupa, između kojih su najpoznatiji: Tvoje lice zvuči poznato, Zvijezde pjevaju, Ma lažeš, RTL Klub smijeha, Comedy Central Stand up & more.

Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/932592294756756

Izvor: POU Slatina

(14)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr