Naslovna events Sajam poslova

Sajam poslova

105
0

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Virovitica organizira 10. Sajam poslova koji će se održati u petak 20. listopada 2017. godine, u Restoranu LORD u Virovitici, Vukovarska cesta 13, u trajanju od 11.00 do 15.00 sati.

Sajam poslova ima za cilj omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada kao i jačanje partnerstva za zapošljavanje svih dionika koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnog tržišta rada.

Sajam poslova okupiti će tridesetak poslodavaca s područja Virovitičko –podravske županije kao i druge dionike na regionalnom tržištu rada.

Sajam poslova će omogućiti nezaposlenim osobama, studentima ,maturantima, osobama koje žele promijeniti posao i osobama koje žele graditi svoju karijeru:

  • ostvarivanje kontakata s više poslodavaca koji zapošljavaju radnike raznih kvalifikacija;
  • dobivanje informacija o poslodavcima, njihovim trenutnim i budućim potrebama za zapošljavanjem;
  • uvid u ponudu mogućih usavršavanja i obrazovanja na području Virovitičko-podravske županije;
  • dobivanje informacija o mogućnostima sufinanciranja zapošljavanja kroz mjere aktivne politike zapošljavanja;
  • dobivanje informacija o sezonskom zapošljavanju .

Partneri: Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije

 

(105)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr