Naslovna events Radarska kontrola

Radarska kontrola

31
0

Planom aktivnosti organizacije TISPOL na području zemalja Europske unije će u tjednu od 01. do 07. travnja, biti vršen pojačani nadzor brzine kretanja vozila, pa će u tom vremenu pojačano postupanje u nadzoru brzine kretanja vozila biti vršeno i na području Virovitičko – podravske županije.

U navedenom tjednu će u srijedu, 03. travnja, biti proveden 24-satni nadzor brzine kretanja vozila, a za planiranje provedbe ovog pojačanog postupanja se pozivaju građani na suradnju i predlaganje lokacija na području naše županije za koje smatraju da bi na njima trebalo vršiti nadzor brzine kretanja vozila uređajima za nadzor brzine kretanja vozila od strane policijskih službenika.

Građani svoje prijedloge mogu do 30. ožujka, dostaviti na email policijske uprave  viroviticko-podravska@policija.hr ili na tel. 741-222 u vremenu od 07:00 do 15:00 sati, a na iste kontakte zainteresirani da se osobno uključe u nadzor brzine kretanja vozila sa policijskim službenicima mogu izraziti zainteresiranost i ostaviti svoje kontakt brojeve telefona.

Glasnogovornik
Josip Štajdohar

(31)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr