Naslovna events Prosti faktori

Prosti faktori

27
0

Nakon rasprodane i urnebesne Boce Istine u Slatinu stiže još jedna Stand Up C😂medy poslastica – Prosti Faktori, show by dežurni Bosanac – Marko Dejanović.


U srijedu 28. listopada 2020. godine, u 20:00 sati u Kinu dvorani Slatina saznajte zašto nitko sa ovog showa ne izlazi ravnodušan. Sve mjere zaštite se poštuju, kapacitet je bitno smanjen, uzmite ulaznice u pretprodaji (s popustom) i sigurno ćemo se smijati.

Prosti faktori: Sex, muško ženski odnosi, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale do suza, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.

Upozorenje: Show nije primjeren za mlađe od 16 godina.

O komičaru: Često oslovljavan i kao Panda ili #NapušenaPanda, Marko Dejanović u solo showu #ProstiFaktori pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’. Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.

Upad: 50,00 kn

Popust: 10,oo kn na sve ulaznice kupljene u pretprodaji (do 27.10.2020.).

Prodaja: Od 07:00 do 15:00 svaki radni dan u uredima POU Slatina. Od 19.30h na blagajni kina prije svake kino projekcije ili predstave. Vidimo se. 😉

Rezervacija ulaznica: Ulaznice možete razervirati putem Facebooka ili na mobittel (SMD & Viber) 099 855 0996.

(27)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr