Naslovna events Predavanje za poduzetnike

Predavanje za poduzetnike

52
0

Predavanje će se održati u utorak 07. svibnja 2019. godine od 10:00 sati u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice i besplatno je za sve polaznike. Gost predavač: dr. sc. Damir Novotny

Svrha radionice je upozoriti vlasnike poduzeća na važnost kontrolinga za poduzeće, ponuditi im načine implementacije i primjene te predložiti vrste kontrolorskih analiza. Cilj radionice je pružiti sudionicima informacije, savjete i primjere dobre prakse važne za uspješno uočavanje i povezivanje promjene troškova u odnosu na stanje proizvoda na tržištu. Radionica je namijenjena vlasnicima malih i srednjih poduzeća.

Dr.sc. Damir Novotny je rođen 21.05.1957. godine u Slatini. Diplomirao je, magistrirao i doktorirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom karijere kroz više od 35 godina je obavljao brojne dužnosti na najvišim pozicijama u bankarskom i korporativnom sektoru u Hrvatskoj i Njemačkoj. Od 1994. godine je profesionalno vezan za vodeće kompanije u sektoru management consulting-a i MandA savjetovanja u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj i Hrvatskoj s fokusom na strateško savjetovanje poduzeća i javnog sektora te pitanja kreativne i digitalne transformacije. Objavio je preko 500 publicističkih i stručnih članaka te preko 30 znanstvenih radova. Autor je nekoliko knjiga i udžbenika u području ekonomije i kreativne ekonomije. Kao gostujući nastavnik u zvanju profesora visoke škole predaje na nekoliko visokih učilišta.

Predavanje je organizirano u sklopu provedbe projekta GRAS ZA VAS, financiranog iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, Operativni program Konkurentnost i kohezija.

Gradska razvojna agencija Slatine

(52)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr