Naslovna events Osnove fotografije za mlade

Osnove fotografije za mlade

17
0

U sklopu projekta „Osnove fotografije za mlade“ kojem su organizatori Foto video klub Slatina i Grad Slatina, a u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Slatina – proveli bismo praktičnu edukaciju djece u dobi od 4. do 8. razreda za uspješno snimanje i dokumentiranje događanja te osnova fotografije s naglaskom na snimanje mobitelom.

Obavještavamo Vas da je uvodna radionica i dogovor u četvrtak, 10. svibnja 2018. godine u 19:00 sati u učionicu informatike na adresi Ante Kovačića 6 (iznad trgovine Calco). Tijekom tečaja, koji će biti najvećim dijelom praktičan, djeca će osim usvojenog znanja biti nagrađena odlaskom na radni izlet u Dravsku priču u Noskovačku Dubravu te će se po završetku projekta napraviti velika zajednička izložba fotografija.

Planirano je da djeca prate i fotografiraju događanja u Gradu koja se održavaju s djecom i za djecom, a u suradnji s drugim udrugama Grada Slatine. S obzirom da su osnovne škole već sudjelovale u sličnim projektima i da su kroz projekte i nabavile kvalitetnu fotografsku opremu, očekujemo uspješne a sve u cilju bolje digitalne i fotografske pismenosti djece.

Uz sve navedeno, djecu na druženjima koja se planiraju održavati u vrijeme kada to bude djeci najbolje odgovaralo (radni tjedan – vikend).

Projekt traje od svibnja do lipnja, a izložba se planira za lipanj 2018. godine.

Predsjednica FVK Slatina
Nikolina Tomić
foto: ilustracija

(17)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr