Naslovna events Nevidljivi čovjek

Nevidljivi čovjek

48
0

Dana 03. srpnja (petak) u 20:00 sat(i), 04. srpnja (subota) u 20:00 sat(i) i 05. srpnja (nedjelja) u 20:00 sat(i) u u kino dvorani pogledajte projekciju filma Nevidljivi čovjek (The Invisible Man).

„Ono što ne možeš vidjeti može te ozlijediti“. To će na vlastitoj koži osjetiti dobitnica Emmy-ja Elisabeth Moss (Mi, Sluškinjine priče) u novom trileru Nevidljivi čovjek koji dolazi iz produkcijske kuće Blumhouse. Zatočena u nasilnoj vezi s bogatim i briljantnim znanstvenikom, Cecilia Kate (Moss) pod okriljem noći bježi i skriva se uz pomoć svoje sestre (Harriet Dyer), dugogodišnjeg prijatelja (Aldis Hodge) i njegove kćeri (Storm Reid). Ali nakon što Ceciliain bivši partner počini samoubojstvo te joj ostavi popriličan iznos nasljedstva, Cecilia posumnja u istinitost priče o samoubojstvu. U isto vrijeme počinju joj se događati neobjašnjive i smrtonosne stvari koje prijete njoj i svima do kojih joj je stalo, te ju polagano počinje napuštati razum dok se trudi svima dokazati da ju progoni netko koga nitko ne može vidjeti. Producent filma za producentsku kuću Blumhouse je Jason Blum, pravi majstor horor i triller žanra. Redatelj Nevidljivog čovjeka je Leigh Whannell.

  • Žanr: triler
  • Redatelj: Leigh Whannell
  • Uloge: Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer, Oliver Jackson-Cohen
  • Trajanje: 125 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2020.

Izvor: POU Slatina

(48)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr