Naslovna events Neparožderi

Neparožderi

97
0

Dana 07. listopada (subota) u 18:00 sati, 08. listopada (nedjelja) u 18:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Neparožderi (The Oddsockeaters).

Češko-slovačko-hrvatski animirani film, koji se temelji na istoimenom književnom predlošku češkog autora Pavela Šruta, prati bandu malenih, simpatičnih i običnim ljudima nevidljivih bića koja nama ljudima kradu po jednu čarapu iz para, tj. onu neparnu. Stoga ujutro kada se probudimo, ne možemo naći drugu čarapu. Glavni junak je mali neparožder Hihić koji mirno živi sa svojim djedom kojem se primiče kraj života. Hihić stoga mora pobijediti svoje strahove, izaći iz stana te pronaći strica zvanog Padre, za kojeg nije ni znao da postoji. Padre predvodi grupu neparoždera koji se skrivaju pod tavanom kuće u kojoj živi i luckasti profesor Oto koji svim silama želi dokazati svijetu da mali neparožderi doista i postoje. Problem nastaje kada druga skupina neparoždera, zvani Kojoti, pokuša zavladati terenom koji kontrolira Padre i ukrasti njegovu zalihu čarapa. Naš junak Hihić nastoji pomoći i izboriti se za svoje mjesto u grupi kao i pravo da ima vlastitu rodbinu.

  • Žanr: animacija, avantura
  • Redatelj: Galina Miklínová
  • Uloge: Goran Navojec, Ronald Žlabur, Žarko Potočnjak, Maja Posavec
  • Trajanje:  86 min.
  • Država: Češka, Slovačka, Hrvatska
  • Godina: 2017.

Izvor: POU Slatina

(97)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr