Naslovna events Ne brini draga

Ne brini draga

22
0

Dana 3o. rujna 20:30 sat(i), 01. listopada u 20:30 sat(i) i 02. listopada u 20:30 sat(i), u art kino dvorani pogledajte projekciju filma Ne brini draga.

Radnja filma se odvija tijekom pedesetih godina prošlog stoljeća gdje, u sklopu izoliranog korporacijskog grada u srcu kalifornijske pustinje, žive Alice i njezin suprug Jack. On, kao i svi ostali muškarci u gradu, radi za Franka, koji je rukovoditelj tajnog projekta Victory. Dok muškarci dane provode u sjedištu projekta Victory, radeći na “razvoju progresivnih materijala”, njihove supruge – uključujući i Frankovu elegantnu partnericu, Shelley – svoje vrijeme provode uživajući u ljepoti, luksuzu i razvratu te iste zajednice. Život je savršen, a kompanija zadovoljava potrebe svakog stanara. Sve što traže zauzvrat je diskrecija i neupitna predanost cilju pobjede. Ono što djeluje kao idilično predgrađe uskoro postaje poprište čudnih događaja.

  • Žanr: psihološki triler
  • Trajanje: 122 min.

Izvor: POU Slatina

(22)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr