Naslovna events Muškarci

Muškarci

14
0

Dana 22. srpnja u 21:00 sati, 23. srpnja u 21:00 sati i 24. srpnja u 21:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Muškarci (Men).

Nakon osobne tragedije, mlada žena odlazi sama na odmor u englesko selo. No, ubrzo sazna da nešto nije u redu s ovim mjestom, s ovim ljudima, koji su svi igrom slučaja… muškarci. Muškarci je novi horor hvaljenog filmaša Alexa Garlanda. Garland, književnik, scenarist, producent i redatelj poznat je po znanstveno fantastičnim trilerima Ex Machina (2014.) i Istrebljenje (2018.). Nakon što je njezin bivši muž počinio samoubojstvo, Harper odlazi sama u prekrasno englesko selo kako bi se oporavila. Iako na prvi pogled izgleda idilično, to mjesto joj je čudno od samog početka. Ubrzo, netko ili nešto ju počne uhoditi. Ono što počinje kao tinjajući strah postaje prava noćna mora, puna njezinih najmračnijih sjećanja i strahova. Baš kao u Istrebljenju, radnja filma Muškarci se odvija u mirnoj prirodi koja ubrzo postaje mračna i zlokobna. Kroz čitav film se bojimo za Harper i strepimo za nju do samog kraja. Jessie Buckley je u ulozi Harper, udovice koju je bivši muž držao odgovornom za vlastito samoubojstvo, a njega glumi Paapa Essiedu.

  • Žanr: drama, horor, SF
  • Redatelj: Alex Garland
  • Uloge: Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu
  • Trajanje: 100 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2022.

Izvor: POU Slatina

(14)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr