Naslovna events {mITup!} #6

{mITup!} #6

1
0

Izgradnja timova, razvoj i vođenje uspješnih digitalnih proizvoda

Dragi članovi tehnološke zajednice, nastavljamo tamo gdje smo stali te vam u novoj godini donosimo nove uzbudljive teme i zanimljive goste sa hrvatske tech scene!

Tema: Product management: izgradnja timova, razvoj i vođenje uspješnih digitalnih proizvoda

📅 Datum: 26.01.2024.

🕒 Vrijeme: 19:00 – 21:00

📍 Lokacija: Poduzetnički inkubator Slatina, Kolodvorska 8, 33520 Slatina (Konferencijska dvorana u potkrovlju)

🎤 Gost meetupa – Zoran Božičević: Delivery direktor Poslovne inteligencije i istaknuti član domaće tehnološke zajednice, pridružuje nam se kako bi podijelio svoje bogato iskustvo. Zoran je član vodeće regionalne tvrtke za područje analitike, upravljanje podacima i ICT konzalting.

Izuzetno je aktivan u tehnološkoj zajednici te nam donosi perspektivu koja seže iznad standardnih okvira. Iza sebe iza više od 25 godina karijere, uspješno je vodio timove i do 70 ljudi, a zajedno sa svojim timovima iza sebe ima brojne uspješne produkte.

📣 Otvorena rasprava: Želite se okušati u razvoju vlastitih digitalnih proizvoda ili vas zanima vođenje timova i vođenje projekata? U tom slučaju novi mITup idealna je prilika da saznate kako to rade vodeći igrači na našoj tehnološkoj sceni.

📌 Osigurajte svoje mjesto: Sudjelovanje je BESPLATNO, ali broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto putem online prijave ovdje.

Vidimo se na mITup-u!

DISK Slatina

(1)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr