Naslovna events Mir, sreća i zdravlje

Mir, sreća i zdravlje

11
0

Jehovini svjedoci Vas pozivaju, da u utorak 11. travnja 2017. godine sa početkom 19:30 sati, zajedno s njima poslušate kratak govor tijekom kojeg će biti objašnjeno kako Isusova smrt može koristiti Vama i Vašoj obitelji.

Prije nekoliko stotina godina jedan je prorok pod Božjim nadahnućem prorekao da će doći dan kad će sklad s prirodom biti dio ljudske svakodnevice. Rekao je i da više neće biti bolesti. Svaka obitelj imati će svoju kuću i uživati će u plodovima svog rada (Izaija 11:6-9; 35:5, 6; 65:21-23). Dok je Isus bio na Zemlji, činio je čuda koja su pokazala kako će izgledati život kad se ispune sva biblijska proročanstva, između ostalih i ova koja smo upravo spomenuli. Isus je svojom smrću zapravo omogućio da se ispuni Božji naum i da ljudski rod u budućnosti živi životom u kojem neće biti razloga za tugu. Budući da je Isusova smrt toliko važna, on je svojim sljedbenicima zapovjedio da je se sjećaju (Luka 22:19, 20). Obljetnica Isusove smrti, koja se određuje prema biblijskom lunarnom kalendaru, ove godine pada na utorak 11. travnja.

Pozivaju i na posebno biblijsko predavanje “Kako promicati mir kad doživimo nepravdu” u nedjelju 16. travnja 2017. godine u 10:00 sati.

(11)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr