Naslovna events Marš za životinje

Marš za životinje

81
0

Iako svima još uvijek nisu do kraja slegnuli dojmovi s drugog Marša za životinje koji je održan u prosincu 2018., već naveliko teku pripreme za 3. Marš za životinje koji će, prema najavama organizatora – udruge Prijatelji životinja i Udruge Pobjede, biti još veći i glasniji.

O proteklome Maršu za životinje daleko se čulo, što zbog najveće veganske zastave na svijetu koju je zbog dužine od čak devet metara nosilo 10-ak osoba, što zbog predivne energije koja se i iz daljine osjetila od samoga početka okupljanja i koja je uspjela napuniti srca stotinama okupljenih građana i uliti im nadu za budućnost s manje nasilja, kakvu priželjkuju.

Isti snovi i ista nada okupit će sudionike povorke 3. Marša za životinje te će svoje poruke o nužnom suosjećanju, pravednosti i ljubavi za sve stanovnike planeta Zemlje prenositi transparentima, zastavama, šarenim bakljama, ali i glasnim sloganima koji će odjekivati središnjim ulicama Zagreba 13. travnja ove godine. Dobrodošli su svi.

Priljatelji životinja pozivaju preko eventa na Facebooku: „Odmah si zabilježite 13. travnja u kalendare kao datum kada ćete spremiti zimske kapute u ormar, a umjesto njih izaći na ulicu s najmaštovitijim transparentom do sada, najpozitivnijom energijom i najupornijim koracima za pravedniji svijet. Počnite i s vježbama za istezanje glasnica jer će 3. Marš za životinje biti najglasniji i najveći dosad!”

Iz Udruge Pobjede dodaju: „Ako ti je stalo do životinja, želiš biti njihov ambasador i glas, protiviš se bilo kakvom načinu iskorištavanja životinja, u industriji zabave (cirkusi, zoološki vrtovi), proizvodnji odjeće i hrane, testiranjima u laboratorijima i/ili mariš za napuštene životinje i želiš biti dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost, pridruži se velikoj povorci 3. po redu Marša za životinje 13. 4. 2019. od 11. sati! Okupljamo se na Tomislavcu kao i dosad. Vidimo se!”

Prijatelji životinja

(81)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr