Naslovna events Mali vlakovi (VT)

Mali vlakovi (VT)

16
0

Na Željezničkom kolodvoru u Virovitici u subotu, 17. ožujka, s početkom u 9,00 sati održat će se još jedna Burza malih vlakova na kojoj se i ovog puta očekuje dolazak kolekcionira iz Hrvatske, Srbije, BiH i Slovenije.

Na burzi će biti izloženo više od 5000 modela autića, vlakova, kućica i tračnog materijala… Istoga dana bit će otvorena i izložba “Virovitica voli vlakove”. Jedna novost je i da izlagači ovog puta nagrađuju one najmlađe s modelima vlakova i automobila.

Potrebno je motivirati najmlađe kako bi oni nacrtali, bojali ili napravili od kolaža, glinamola i plastelina ili bilo kojeg drugog materijala, modele vlakova ili autića, te za svoj trud desetak njih bit će nagrađeni kolekcionarskim modelima.

U subotu od 9,00 do 15,00 sati donesite radove (potpisane i kontakt brojeve) na izložbu “Virovitica voli vlakove” i sudjelujte u nagradnoj igri. Pokrovitelji Burze su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica i Turistička zajednica grada Virovitice. (icv.hr, vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

(16)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr