Naslovna events Ljepotica i zvijer

Ljepotica i zvijer

20
0

Dana 24. ožujka (petak) u 17:00 sati i 25. ožujka (subota) u 17:00 sati i 26. ožujka (nedjelja) u 17:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Ljepotica i Zvijer (Beauty and the Beast).

Priča i likovi koje publika poznaje i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujuć filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih. Ljepotica i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerova strašnog izgleda. U filmu glume: Emma Watson kao Belle; Dan Stevens kao Zvijer; Luke Evans kao Gaston, zgodan, ali plitak seljak koji zavodi Belle; Kevin Kline kao Maurice, Bellin otac; Josh Gad kao Le Fou, Gastonov strpljivi ađutant; Ewan McGregor kao Lumiere, svijećnjak; Stanley Tucci kao Maestro Cadenza, čembalo; Gugu Mbatha-Raw kao Plumette, čarobnica; Nathan Wich kao Chip, šalica; Ian McKellan kao Cogsworth, sat; Emma Thompson kao čajnik, Gđa Potts.

  • Žanr: obiteljski, fantazija, mjuzikl
  • Redatelj: Bill Condon
  • Uloge: Mia Biondić, Nina Kraljić, Filip Riđički, Đani Stipaničev, Ervin Baučić
  • Trajanje: 130 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2016.

Izvor: POU Slatina

(20)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr