Naslovna events Lijepom našom

Lijepom našom

101
0

Lijepom našom u Čačincima: Dolaze Igor Delač, Cecilija, Đuka Čaić, Zlatko Pejaković, Krunoslav Kićo Slabinac, Učiteljice i Hanka Paldum

Najpoznatija televizijska emisija posvećena hrvatskoj tradicijskoj kulturi nakon sedam godina ponovno će se snimati u Čačincima. Općina Čačinci i Turistička zajednica Općine, kao suorganizator događanja, pozivaju sve mještane na javno snimanje glazbeno-scenskog spektakla HRT-ove emisije „Lijepom našom“ koje će se održati u srijedu 5. travnja 2017. u Sportskoj dvorani Osnovne škole Antun Gustav Matoš u Čačincima. Početak u 19,30 sati.

Ulaznice će se moći kupiti u pretprodaji u uredu TZ Općine Čačinci, uredu Putničke agencije Niba Tours u Virovitici, TZ Grada Slatine i uredu LAG-a Papuk u Orahovici po cijeni od 30,00 kuna.

U bogatom kulturno-zabavnom programu u trajanju od tri i pol sata nastupit će brojna poznata imena iz svijeta glazbe, vokalne skupine, KUD-ovi i mnogi drugi, a na HRT-u emitirat će se u dva dijela. U prodaju će biti pušteno oko 1.000 ulaznica, prodaja počinje ponedjeljka 20. ožujka.

Na Lijepom našom u Čačincima, između ostalim, nastupit će: KUD “Čačinci” iz Čačinaca, KUD “Dika” iz Slatine, KUD “Voćin” iz Voćina, KUD “Virovitica” iz Virovitice, Čačinački tamburaši, Suhopoljski tamburaši, Vokalni ansambl Contessa, Josip Jelenčić, Fera, Nives Maričić, Pet tambura, Podravski mužikaši, Fijaker, Igor Delač, Cecilija, Đuka Čaić, Hanka Paldum, Zlatko Pejaković, Krunoslav Kićo Slabinac i Učiteljice. (www.vpz.hr)

(101)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr