Naslovna events Kung Fu Zohra

Kung Fu Zohra

8
0

Dana 16. rujna 21:00 sat(i), 17. rujna u 21:00 sat(i) i 18. rujna u 21:00 sat(i), u kino dvorani pogledajte projekciju filma Kung Fu Zohra.

Uvjerena da ce je razvod zauvijek odvojiti od kceri, Zohra se ne može natjerati da napusti muža, unatoc njegovom nasilnom ponašanju. U tišini trpi njegove udarce, ali sve se mijenja kada upozna Chang Sue. Zohra je u pocetku zadovoljna svojim brakom s Omarom, ali njegova ljubomorna strana sve više izlazi na vidjelo. Kada je udari i odmah se krene ispricavati, Zohra mu želi oprostiti, kao što to cine mnoge žrtve obiteljskog nasilja. Tek kad on stvarno ode predaleko, Zohra shvaca da se mora od njega maknuti zauvijek. Medutim, odluka nije laka: imaju zajednicku kcer, koja voli svog oca. Zohra je oduvijek voljela kung fu filmove te pocinje uciti azijsku borilacku vještinu. Pomaže joj tajanstveni zaštitar u teretani u kojoj radi. Korak po korak, Zohra radi na svom oslobodenju.

  • Žanr: akcija
  • Trajanje: 92 min.

Izvor: POU Slatina

(8)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr