Naslovna events Kuća Vretenaca

Kuća Vretenaca

39
0

Sredinom prošle 2019. godine Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac od Grada Slatine na korištenje je dobila kuću u Ulici Matije gupca 187. Loše stanje u kojem su zatekli kuću Vretence nije obeshrabrilo, kao ni umanjilo sreću i veselje novim domom, od milja prozvanim „Kuća Vretenaca“.

Vizija je stvorena, planovi skovani, rukavi zasukani, alat spreman, a sada molimo Vas da nam pomognete ostvariti naše snove.

U suradnji i uz pomoć Javne vatrogasne postrojbe Grada Slatine, u utorak 26.5.2020. godine s početkom u 8 sati Vretenci organiziraju prvu radnu akciju obnove i adaptacije „Kuće Vretenaca“.

Radnom akcijom planirano je očistiti prostor kuće, vanjskih prostorija i dvorišta od starog namještaja, a za to Vam je potrebno malo dobre volje, radne rukavice, stara odjeća.

Vretenci zajedno s vatrogascima će se pobrinuti za dobru i veselu radnu atmosferu, alat, dobar roštilj i potrebno osvježenje, uz obavezno pridržavanje uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.​_​_

Stoga pridružite se Vretencima i slatinskim vatrogascima u prvoj radnoj Vretenac akciji adaptacije i obnove „Kuće Vretenaca“ u utorak 26. svibnja 2020. godine od 08:00 sati na adresi Matije Gupca 187 i postanite dio velike Vretenac priče.

S veseljem Vas očekuju Vretenci.

UOSIT VRETENAC
Julijana Pavlešić

(39)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr