Naslovna events Kros Grada Slatine

Kros Grada Slatine

50
0

U srijedu, 25. rujna 2019. godine, održat će se Kros grada Slatine, na kojemu će sudjelovati djeca predškolskog uzrasta, učenice i učenici osnovnih i srednjih škola, osobe s invaliditetom i građanstvo. Kros će se održati na kros stazi Osnovne škole Eugena Kumičića s početkom u 15:30 sati.

Kros se održava povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, Europskog tjedna sporta i početka nastavne godine. Kros organiziraju Atletski klub “Slatina” i Zajednica sportskih udruga grada Slatine, uz pomoć grada Slatine.

Hrvatski olimpijski dan je tradicionalna manifestacija proslave dana utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora (10. rujna) te promicanja tjelesne aktivnosti.

Europski tjedan sporta nova je inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe pod motom #BeActive – budi aktivan.

Vanjska poveznica ovoga sportskog događaja je bijela majica kao “zastava  prijateljstva“.

Prvih šest plasiranih trkača osvaja majicu, a tri prvoplasirana i medalje.

Svi natjecatelji trebaju pripremiti listić s napisanim imenom i prezimenom, kategorijom i vrtićem ili školom koju pohađaju.

Na Krosu je osigurana liječnička pomoć.

Raspored i vrijeme održavanja utrka po kategorijama

Tajnik AK „Slatina“
Ivan Drokan

(50)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr