Jumanji

78
0

Dana 10. siječnja (srijeda) u 19:00 sati, 11. siječnja (četvrtak) u 19:00 sati, i 12. siječnja (petak) u 19:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Jumanji: Dobrodošli u džunglu (Jumanji: Welcome to the Jungle).

U potpuno novoj filmskoj avanturi četvero tinejdžera naći će se u nevjerojatnom Jumanji svijetu. Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač (Dwayne Johnson), sportaš Fridge će postati pravi Einstein (Kevin Hart), popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor (Jack Black), a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu (Karen Gillan). Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava. Kako bi pobijedili igru i vratili se u stvarni svijet, morat će proći najopasniju avanturu svojih života, otkriti što je Alan Parrish ostavio iza sebe prije 20 godina i promijeniti način na koji gledaju sami sebe… Ili će ostati zatočeni u igri zauvijek.

  • Žanr: akcija, avantura, komedija
  • Redatelj: Jake Kasdan
  • Uloge: Dwayne The Rock Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan
  • Trajanje:  119 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2017.

Izvor: POU Slatina

(78)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr