Naslovna events Jedna od sestara

Jedna od sestara

25
0

Tjedan cjeloživotnog učenja

Besplatna kazališna predstava “Jedna od sestara”, u utorak 28. rujna 2021. godine, sa početkom u 20:00 sati, u Pučkom otvorenom učilištu Slatina.


Humorna monodrama „Jedna od sestara” autorice Kordelije Paladin, a u režiji Roberta Raponje i izvedbi Katice Šubarić. Doc.art Katica Šubarić će projektom „Jedna od sestara” – osim kazališne predstave, biti će snimljen i film i radio drama pod mentorstvom prof. dr.art Roberta Raponje braniti umjetnički doktorat na Doktorskoj školi Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Humorna monodrama autorice Kordelije Paladin progovara o odnosima među ljudima kroz odnos studentice Irene i njezine najbliže okoline i to na vrlo slojevit, a ujedno aktualan i duhovit način. Teatar Fort Forno najmlađa je umjetnička organizacija u Republici Hrvatskoj, koju njezini osnivači nazivaju „teatar s vizijom” i čije glavne odrednice su promoviranje suvremenih dramskih stvaratelja svih profila producirajući predstave za mladu publiku, ali i građansku.

Predstava je besplatna za posjetitelje, a realizirati će se uz pomoć Grada Slatine i Pučkog otvorenog učilišta Slatina.

Izvor: cjelozivotno-ucenje.hr

 

 

(25)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr