Naslovna events Iznad oblaka

Iznad oblaka

38
0

U petak, 06. ožujka 2020. godine, u 19:00 sati u Gradskom muzeju Virovitica, i subotu, 07. ožujka 2020. godine, od 09:00 do 13:00 sati, na gradskoj šetnici pored Gimnazije Petra Preradovića, na Trgu bana Josipa Jelačića, planinari i spašavatelji Virovitičko-podravske županije, omogućuju svim građanima Virovitice, putnicima i studentima, gostima i turistima našeg Grada, upoznavanje sa aktivnostima planinara i Hrvatske gorske službe spašavatelja.

Petak, 06.03.2020. u 19:00 sati

U Maloj dvorani Gradskog muzeja Virovitica (dvorac Pejačević) održati će se putopisno predavanje planinara HPD „Papuk“, Svena Jambrišaka, uz prikaz fotografija i opreme na temu:
„Iznad oblaka – moj put prema vrhovima iznad 4.000 m“.

Subota, 07.03.2020. od 09:00 do 13:00 sati…

  • Planinari i spašavatelji iz Virovitičko-podravske županije, predstavljaju 07. ožujka, u subotu, od 9 do 13 sati, u Virovitici, na šetnici ispred Gimnazije Petra Preradovića, građanima Virovitice ljepote i opasnosti planinarstva.
  • Planinari će vas upoznati sa radom njihova Društva kroz 90 godina postojanja i aktivnog planinarenja, kretanju i boravku u planinama, osnovnoj opremi i orijentaciji, korištenju planinarskih karata i uvid u publikaciju Društva. Zainteresiranim građanima biti će omogućeno i učlanjenje u HPD „Papuk“.
  • Spašavatelji HGSS Stanice Orahovica upoznat će vas s pravilima sigurnog boravka u prirodi te kako se ponašati u slučaju nesreće. Ujedno će predstaviti i svoju opremu koju koriste u akcijama spašavanja.

Organizatori HPD “Papuk” i HGSS Stanica Orahovica

(38)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr