Naslovna events Izbavitelji 2

Izbavitelji 2

15
0

Dana 22. lipnja (petak) u 18:00 sat, 23. lipnja (subota) u 18:00 sat, 24. lipnja (nedjelja) u 18:00 sat, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Izbavitelji 2 (Incredibles 2).

U novom nastavku priče o superherojskoj obitelji mama Helen je u centru pažnje, a tata Bob je heroj kod kuće gdje se brine za djecu. Njihovu normalnu svakodnevicu poremeti dolazak opasnog i pametnog zlikovca kojeg jedino Izbavitelji mogu pobijediti. Izbaviteljima 2 prethodi novi kratki animirani film studija Disney – Pixar zvan „Bao“. Bao je priča o brižnoj majci koja pati od sindroma praznog gnijezda nakon što je njen sin odrastao. Nova prilika za majčinstvom ukaže joj se kad jedna od knedlica koje je napravila oživi i poprimi obilježja razigranog dječačića. Njena novootkrivena sreća je ipak kratkotrajna – kako knedlica naglo izraste, majka shvati da ništa ne ostaje maleno i slatko zauvijek i da je napuštanje gnijezda potpuno prirodna i neizbježna stvar. “IZBAVITELJI 2” sadrže veći broj scena s bljeskajućim svjetlima koje mogu utjecati na goste osjetljive na fotosenzitivnu epilepsiju i druge vizualne podražaje.

  • Žanr: animirani, avanturistički
  • Redatelj: Brad Bird
  • Uloge: Siniša Popović, Bojana Gregorić Vejzović, Branko Đurić, Marija Šegvić, Ksenija Marinković
  • Trajanje: 118 + 8 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2018.

Izvor: POU Slatina

(15)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr