Naslovna events HVIDR-a – 1. Hodnja

HVIDR-a – 1. Hodnja

80
0

Dana 04. rujna 2016. godine, Udruga HVIDR-a Slatina u okviru projekta „Istina o pobjednicima“ organizira 1. Hodnju za nevine žrtve Četekovca, Čojluga i Balinaca, u znak sjećanja na 24 žrtve četničkog masakra počinjenog 1991.

hvidra_vpz

Hodnja će započeti u centru sela Mikleuš u 07:30 sati, a dolazak sudionika u Četekovac predviđa se za 08:45 sati. Na njoj će sudjelovati hrvatski ratni vojni invalidi, hrvatski dragovoljci i branitelji te njihove obitelji s područja Virovitičko-podravske županije. Hoda se ukupno 5 kilometara.

S ciljem da dostojanstveno odamo počast svim stradalima i da se njihova žrtva nikada ne zaboravi, a istina o Domovinskom ratu promiče u svakom kutku Lijepe Naše, pozivamo Vas da nam se priključite u Hodnji.

Za sve dodatne informacije slobodni Ste kontaktirati predsjednika Udruge HVIDR-a Slatina gospodina Matu Bubaša na broj mobitela: 098 315 229.

Udruga HVIDR-a Slatina
Predsjednik Mato Bubaš
Foto: arhiva

(80)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr