Naslovna events Hodanjem do zdravlja

Hodanjem do zdravlja

8
0

U subotu, 29. rujna 2018. godine održat će se aktivnost Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“, pod nazivom „Hodanjem do zdravlja“. Okupljanje je u 09.30 sati u Parku 136. slatinske brigade.

Foto: arhiva

Nositelji provedbe Nacionalnog programa su Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a provoditelji na području Virovitičko-podravske županije su Zavod za javno zdravstvo „Sv. Rok“ VPŽ kao glavni koordinator, te nevladine organizacije i udruge civilnog društva na području grada Slatine.

S ciljem očuvanja i unapređenja zdravlja, te stjecanja navika redovitog tjelesnog vježbanja svake subote provodit će se aktivnost organiziranog i stručno vođenog hodanja ulicama grada Slatine.
Hodanje vode nastavnice tjelesne i zdravstvene kulture: Tomislava Medvedović, prof., Nikolina Tamaš, prof., Veselka Čubelić, prof. i Mirta Drokan, prof. Polazak i završetak hodanja je u Parku 136. slatinske brigade. Ulice kojima se hoda su: Braće Radića, Matije Gupca, Dobriše Cesarića, J.J. Strossmayera, Trg R. Boškovića, Vladimira Nazora, Kolodvorska, N.Š. Zrinskog, kralja Zvonimira, Potočani, grofa J. Draškovića, Papučka, Ante Kovačića.

Uključite se u ovu jednostavnu i svima pristupačnu aktivnost!

Koordinator projekta „Živjeti zdravo“ VPŽ:
Maja Đurica Truhlaž bacc. med. techn.

Voditelj „ Hodanjem do zdravlja“:
Mirta Drokan, prof.

(8)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr