Naslovna events Gunpowder Milkshake

Gunpowder Milkshake

28
0

Dana 23. srpnja (petak) u 20:00 sati, 24. srpnja (subota) u 20:00 sati i 25. srpnja (nedjelja) u 20:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Gunpowder Milkshake.

Sam (Karen Gillan) je bila dvanaestogodišnja djevojčica u trenutku kada ju je njezina majka, elitna profesionalna ubojica, bila prisiljena napustiti. Sam je odgojila nemilosrdna kriminalna organizacija, The Firm, za koju je njezina majka radila. Sada, petnaest godina kasnije, Sam slijedi majčine stope i odrasla je u nemilosrdnu ubojicu za The Firm. Svoje smrtonosne talente koristi kako bi uklonila sve neprijatelje organizacije za koju radi. Vrlo je efikasna i lojalna. No kada visokorizičan posao krene po zlu suočena je s odabirom, lojalnost organizaciji ili zaštita nevine osmogodišnjakinje Emily (Chloe Colemaan). Odabire zaštitu Emily i The Firm na nju otvara sezonu „lova“ i ucjenjuje njen život. Jedina šansa za Sam je ujedinjenje s majkom i njezinim suradnicama, koje su također u poslu, The Librarians (Angela Bassett, Michelle Yeoh i Carla Gugino). Tri generacije žena moraju naučiti vjerovati jedna drugoj te se oduprijeti The Firm i svim ubojicama koje će poslati za njima.

  • Žanr: akcija
  • Redatelj: Navot Papushado
  • Uloge: Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Chloe Coleman, Michelle Yeoh, Angela Bassett , Paul Giamatti
  • Trajanje: 114 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2021.

Izvor: POU Slatina

 

 

(28)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr