Naslovna events GRAS za vas

GRAS za vas

54
0

Virovitička IT tvrtka Plava tvornica osnovana je 2012. godine, a danas je među četiri najbolje u Hrvatskoj u svom sektoru i među 500 najboljih u svijetu. Već godinama oni su perjanica IT sektora, a iz male Slavonije rade doslovce s cijelim svijetom. Više od 80 posto proizvoda izvoze, a konstantno zapošljavaju. Njihova aplikacija Nacionalne i sveučilišne knjižnice iz Zagreba, početkom 2018. godine na svjetskom izboru inovativnih i originalnih projekata, osvojila je 3. mjesto. U leđa su im gledale renomirane firme iz Kanade, Njemačke, Kine i Australije…

O njihovom strelovitom uspjehu i rastu moglo bi se puno i dugo pričati, a mi smo poželjeli da nam svoju priču ispričaju u sklopu projekta „GRAS za Vas“, na predavanju „Mogućnost razvoja i kako se plasirati na nova tržišta“.

Predavanje će se održati u srijedu, 22. svibnja 2019. godine u 10:00 sati u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice u Slatini, Šetalište Julija Burgera 1, Slatina i besplatno je za sve poduzetnike sa slatinskog područja.

Ovo predavanje namijenjeno je mladim poduzetnicima koji tek traže svoje „mjesto pod suncem“, ali i svima onima koji se žele razvijati i proširiti svoje poslovanje.

GRAS Slatina

(54)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr