Naslovna events GRAS [radionica]

GRAS [radionica]

52
0

Gradska razvojana agencija Slatine i Grad Slatina pozivaju na inicijalnu radionicu „Strategija razvoja poduzetništva grada Slatine“ koja će se održati dana 29. lipnja 2016. godine s početkom u 11:00 sati u Hrvatskom domu.

gras

Zašto još jedna strategija? Imamo znanje, resurse, potencijal, a da bi smo to na najbolji način iskoristili, moramo kontinuirano raditi na jačanju konkurentnosti našeg gospodarstva na domaćem i na stranom tržištu. Upravo nam u tome može pomoći ciljana strategija koju moramo zajednički razviti.

Izazova je puno! Udružimo se i ostvarimo neke od njih!

Stoga, pozivamo sve poduzetnike i zainteresirane građane da se pridruže ovoj radionici i svojim idejama pripomognu u stvaranju i razvijanju „Strategije razvoja poduzetništva grada Slatine“.

Ostvarivanje ciljeva Strategije doprinijet će realizaciji vizije Grada Slatine koja se želi ostvariti u budućnosti.

Slatina je energetski održiv grad s razvijenom poduzetničkom klimom, očuvanom prirodnom baštinom i kulturnim sadržajima na zadovoljstvo svojih građana.

Dođite i sudjelujte na radionici, te zajedničkim savjetima i idejama krenimo ka jačanju temelja za produktivniju budućnost poduzetništva grada Slatine.

Izvor: gras.com.hr

(52)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr