Naslovna events Godina vjenčanja

Godina vjenčanja

58
0

Dana 04. listopada (petak) u 19:00 sati, 05. listopada (subota) u 19:00 sati i 06. listopada (nedjelja) u 19:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Godina vjenčanja (The Wedding Year).

Mara je bezbrižna 27-godišnjakinja s težnjom da postane fotograf. Na Tinderu upoznaje momka po imenu Jake te s njim razvije neočekivanu vezu. Stvari idu dobro sve dok ne počnu dolaziti pozivnice za vjenčanje što je za Maru noćna mora, ali Jake je oduševljen. U masi pozivnica zajdnički odlučuju na kojim vjenčanjima će prisustvovati te kreću u zajedničku avanturu gostovanja na vjenčanjima. Kako sezona vjenčanja počinje, Mara na vjenčanjima pronalazi inspiraciju za njene fotografije. Kroz godinu, i gosotvanju na ček sedam vjenčanja, veza Mare i Jakea se produbljuje te je Jake zaprosi. Iako Mara pristaje na prosidbu, nije u potpunosti sigurna u svoju odluku, što dovodi do raspada veze. U početku Mara misli da je bolje samoj, ali onda shvati što je izgubila. Jake je krenuo dalje i izugradio je nov život te Mara konačno počinje razvijati svoju strast prema fotografiranju. Na jednom od sljedećih vjenčanja Mara priznaje da još uvijek voli Jakea te počinju iznova.

  • Žanr: romatnična komedija
  • Redatelj: Robert Luketić
  • Uloge: Sarah Hyland, Tyler James Williams, Jenna Dewan, Matt Shively
  • Trajanje: 90 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2019.

Izvor: POU Slatina

(58)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr