Freaky

22
0

Dana 04. prosinac (petak) u 20:00 sat(i) i 05. prosinac (subota) u 20:00 sat(i) i 06. prosinac (nedjelja) u 20:00 sati(i) u kino dvorani pogledajte projekciju filma Freaky (Freaky).

Zamjena tijela s nekim drugim sigurno nije ugodna. No kada do zamijene dođe između srednjoškolke i nemilosrdnog ubojice ulazimo u područje horora kojim se bavi novi film FREAKY. Scenarist i redatelj Christopher Landon (Happy Death Day) donosi crnohumorni horor film u kojem Vince Vaughn i Kathryn Newton glume ubojicu i žrtvu. Jason Blum se još jednom našao u ulozi producenta. Sedamnaestogodišnja Millie Kessler (Kathryn Newton) pokušava preživjeti sve drame koje donosi srednja škola i nepopularnost u istoj. No kada postane meta nemilosrdnog serijskog ubojice Butcher-a (Vince Vaughn) srednjoškolski i ljubavni problemi padaju u drugi plan. Tokom napada dođe do zamijene tijela između Butchera i Millie. Millie uskoro shvaća da ima samo 24 sata da se vrati u svoje tijelo inače će zauvijek ostati u tijelu Butchera. S druge strane Butcher u tijelu Millie vidi sjajnu priliku da se neopažen približi svojim novim žrtvama u srednjoj školi. Utrka s vremenom počinje.

  • Žanr: horor, crna komedija
  • Redatelj: Christopher Landon
  • Uloge: Vince Vaughn, Kathryn Newton, Celeste O’Connor, Misha Osherovich
  • Trajanje: 102 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2020.

Izvor: POU Slatina

 

 

(22)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr