Naslovna events Festival mladih talenata

Festival mladih talenata

10
0

Današnjom generalnom probom, s glazbenom skupinom Čista petica, završile su glazbene radionice pripreme za “Festival mladih slatinskih talenata 2018.” Festival će se održati u petak, 24. kolovoza 2018. godine s početkom u 19:00 sati, na ljetnoj pozornici, na Trgu svetog Josipa.

Na Festivalu će nastupiti 24 djece u sljedećim kategorijama:

  • Predškolci (revijalno) – 3;
  • Niži razredi I – 5;
  • Niži razredi II – 8;
  • Viši razredi – 5;
  • Gosti – 3.

Ukupno je održano 32 glazbene radionice i susreta djece i mentora na kojima su se uvježbavale izvedbe i nastupi.

Ovogodišnji Festival organiziran je u suradnji sa slatinskim osnovnim školama, dječjim vrtićima te Turističkom zajednicom grada Slatine. Festival financira Grad Slatina i Virovitičko-podravska županija, a organizira se povodom Dana grada Slatine i Dana Virovitičko-podravske županije.

Prvi u kategorijama Niži razredi I, Niži razredi II i Viši razredi bit će nagrađeni putovanjem u zabavni park Prater u Beč, a svi sudionici bit će nagrađeni manjim darovima.

Društvo “Naša djeca” zahvaljuje svim sudionicima Festivala 2018: djeci, roditeljima, mentorima, stručnom povjerenstvu, glazbenom sastavu Čista petica, Gradu Slatini, Virovitičko-podravskoj županiji, medijima te svim ljudima dobrog srca koji su pridonijeli da Festival bude dobro pripremljen i djeca veselo i bezbrižno pokažu svoj pjevački talent.

Osim sudionicima, Društvo “Naša djeca” Slatina zahvaljuje Hrvatskom telekomu što je omogućio da se priprema i glazbene radionice održavaju u vlastitom prostoru te stanarima okolnih zgrada i kuća na potpori i strpljenju za vrijeme održavanja glazbenih radionica u njihovom susjedstvu.

Društvo “Naša djeca” Slatina
Snježana Pačarić

(10)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr