Naslovna events Downton Abbey…

Downton Abbey…

16
0

Dana 06. svibnja u 19:00 sati, 07. svibnja u 19:00 sati i 08. svibnja u 19:00 sati, uu art kino dvorani pogledajte projekciju filma Downton Abbey: Novo doba (Downton Abbey: A New Era).

U filmskom nastavku ove kultne franšize, događa se presedan unutar Downtona. Imanje dobiva primamljivu ponudu filmske ekipe koja želi snimati dugometražni film u sklopu zdanja. Glumci i članovi ekipe – od Hugha Dancyja do Laure Haddock – donose novu dinamiku u odnose, a samo snimanje počinje izazivati priličnu pomutnju među vlasnicima i osobljem. Kako bi se distancirali od kaotičnog filmskog seta, dio članova obitelj Crawley odlazi u Francusku na privremen boravak u vili koja je msteriozno poklonjena Lady Violet, nakon što je davno, tijekom mladosti, provela “nekoliko dana” s muškarcem. Biti će zanimljivo otkriti o čijoj se kući zapravo radi i što se točno dogodilo između Violet i nepoznatog muškarca? Znatiželjnici će morati pričekati, a u međuvremenu pogledajte trailer dugo očekivanog nastavka filma Downton Abbey: Novo doba.

  • Žanr: povijesna drama
  • Redatelj: Simon Curtis
  • Uloge: Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Joanne Froggatt
  • Trajanje: 125 min.
  • Država: Velika Britanija
  • Godina: 2022.

Izvor: POU Slatina

(16)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr