Naslovna events Dolaze “Učiteljice”

Dolaze “Učiteljice”

95
0

Općina Pitomača u suradnji s Turističkom zajednicom Pitomača u subotu 25. kolovoza 2018. godine na Trgu kralja Tomislava, organizirat će manifestaciju pod nazivom „Pred vratima jeseni“. U 18:00 sati uz postavu ekipa i početak kuhanja goričkog paprikaša, Udruge s područja Općine Pitomača predstavit će svoj rad i svoja kulinarska umijeća.

Na ljetnoj će pozornici nastupiti polaznici Glazbene škole dr. Marijana Jergovića, mladi naraštaji Udruge žena Dinjevac predstavit će se igrokazom dok će Udruga umirovljenika općine Pitomača zajedno sa svojim gostima posjetiteljima manifestacije dočarati njihova druženja uz ples i pjesmu. Ovom prigodom upriličit će se i dodjelu nagrada za „naj okućnicu“. Nakon proglašenja pobjednika u kuhanju goričkog paprikaša, večer će se završiti s koncertom glazbenog sastava Učiteljice.

Zainteresirane ekipe za kuhanje goričkog paprikaša, mogu s prijaviti kod Darka Mihokovića na broj mobitela: 092/3477-064. Prijave se primaju do četvrtka 23. kolovoza 2018. godine. (pitomaca.hr, vpz.hr)

(95)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr