Naslovna events Djeca pomažu djeci

Djeca pomažu djeci

9
0

Prvi dan sajma dječje odjeće je iza nas. Uz posjetu i podršku gradonačelnika Denisa Ostrošića, dječje gradske vijećnike posjetili su i novinari HRT-a i Plave TV. Stoga sve vas pozivamo još jednom da nas posjetite 10.01.2018. godine od 12:00 do 18:00 sati u Vatrogasnom domu.

Predsjednica dječjeg gradskog vijeća Anđela Vašiček, dječji gradonačelnik Noa Fazekaš i dječji gradski vijećnik Kristian Ferenčak iskoristili su priliku te sedmu silu upoznali s radom dječjeg gradskog vijeća, organiziranom akcijom, te su još jednom pozvali sve da posjete i sudjeluju u ovoj hvalevrijednoj akciji dječjeg gradskog vijeća, s primarnim ciljem pomaganja onima kojima je to najpotrebnije, a to su upravo djeca.

Iako će prikupljeni novac biti doniran Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, želimo istaknuti da je odjeća besplatna, te svatko prema vlastitim mogućnostima može ostaviti donaciju, ali nije neophodno.

Veselimo se vašem dolasku!

Društvo “Naša djeca” Slatina
J​ulijana Pavlešić​

(9)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr