Naslovna events Dani teh. ispravnosti vozila

Dani teh. ispravnosti vozila

20
0

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske, stanica za tehnički pregled na području cijele Republike Hrvatske u razdoblju od ponedjeljka 22.11. do subote 27.11.2021. godine, provest će se preventivno – sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom „Dani tehničke ispravnosti vozila 2021“.

Akcija je dragovoljna a osim što daje mogućnost obavljanja besplatnog pregleda vozila u stanicama za redovni tehnički pregled (besplatni pregled u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redovni tehnički pregled kojem podliježu vozila kojima se produljuje valjanost prometne dozvole), ona je i edukativnog i preventivno-sigurnosnog karaktera budući da daje mogućnost da vozači preventivno iskontroliraju ispravnost vlastitog vozila, te da se uz pružanje savjetodavne i tehničke pomoći stručnog osoblja u stanicama za tehnički pregled vozila ukaže na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu, kako bi sa ispravnim vozilom sigurno sudjelovalo u prometu.

PU Virovitičko-podravka
Foto: HAK

(20)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr