Naslovna events Čudesni svijet Belle Brown

Čudesni svijet Belle Brown

98
0

U sklopu manifestacije “Kino pod zvijezdama – ljeto 2017” dana 08. kolovoza 2017. godine, sa početkom u 21:00 sati, na starorukometnom igralištu pogledajte projekciju filma “Čudesni svijet Belle Brown”.

Čudesni svijet Belle Brown moderna je bajka koja se bavi krajnje neobičnim prijateljstvom između povučene, agorafobične mlade žene koja sanja postati autorica knjiga za djecu i čangrizavog starog udovca, dok se pozadina radnje prelijep vrt u srcu Londona. Bella Brown je prekrasno luckasta mlada žena koja sanja o pisanju i ilustriranju uspješne knjige za djecu. Unatoč tome što su je roditelji napustili dok je bila dijete, što pati od jakog opsesivno-kompulzivnog poremećaja, što ima neostvarene snove i groznog šefa u knjižnici, što je strah od flore i faune paralizira te što Bella možda i jest na dnu, ipak se ne predaje. Ona ima optimizam, oštroumnost, talent i svoj glas, koji je primjetan od samog početka – ta cura ima nadnaravan instinkt za preživljavanjem, koji joj je pomogao kad su je usred zime i kao bebu pronašli u Hyde Parku. Kada Bellu njezin stanodavac prisili da uredi svoj zanemareni vrt, ona upoznaje sebi ravnog suparnika, ali i mentora u Alfieju Stephensonu, mrzovoljnom, bogatom, neljubaznom starcu koji živi u susjednoj kući i čudesan je u uređenju vrtova.

  • Žanr: komedija, drama, fantazija
  • Redatelj: Simon Aboud
  • Uloge: Jessica Brown Findlay, Andrew Scott, Jeremy Irvine
  • Trajanje: 100  minuta
  • Godina: 2016.
  • Država: Velika Britanija, SAD

Izvor: POU Slatina

(98)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr