Naslovna events Crni član KKKlana

Crni član KKKlana

31
0

Dana  28. rujna (petak) u 21:00 sat, 29. rujna (subota) u 21:00 sat i 30. rujna (nedjelja) u 21:00 sat, u satu kino dvorani pogledajte projekciju filma Crni član KKKlana (Blackkklansman).

Vizionarski redatelj Spike Lee donosi nam nevjerojatnu istinitu priču o američkom junaku. Rane su 1970-e godine, a Ron Stallworth (John David Washington) postaje prvi afroamerički detektiv koji služi u policijskoj postaji u Colorado Springsu. Odlučan u namjeri da se iskaže, Stallworth se hrabro otiskuje na opasnu misiju: prijevarom ulazi u redove Ku Klux Klana i izlaže se njihovom djelovanju. Ku Klux Klan sistematski zagovara superiornost i prevlast bijele rase, kao i antisemitizam te homofobiju. Na Stallworthov nagovor, na zadatku mu se uskoro pridružuje iskusniji kolega, Židov Flip Zimmerman (Adam Driver) te dvojac zajedno otpočinje istragu života. Udružuju se protiv ekstremističke organizacije koja pokušava sanirati svoju inače nasilnu retoriku kako bi se svidjela mnoštvu i privukla nove sljedbenike ove ideologije mržnje. Cilj Stallworthovog tajnog zadatka jest razotkriti lokalno djelovanje KKK-a i stati mu na kraj. Crni član KKKlana  biografska je filmska priča s elementima komedije i drame.

  • Žanr: biografski, komedija, kriminalistički
  • Redatelj: Spike Lee
  • Uloge: John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier
  • Trajanje: 135 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2018.

Izvor: POU Slatina

(31)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr