Naslovna events Coco velika tajna

Coco velika tajna

46
0

Dana 01. prosinac (petak) u 17:00 sati, 02. prosinac (subota) u 17:00 sati i 03. prosinac (nedjelja) u 17:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Coco i velika tajna (Coco) i kratkog filma Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina.

Unatoč zapanjujućoj obiteljskoj zabrani glazbe, koja traje već generacijama, Miguel sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.

  • Žanr: animirani, pustolovni, komedija
  • Redatelj: Adrian Molina, Lee Unkrich
  • Uloge: Dino Miklaužić, Fabijan Pavao Medvešek
  • Trajanje:  105 min + 22 min za film Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina
  • Država: SAD
  • Godina: 2017.

Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina

U ovom kratkom Disneyjevom animiranom filmu u trajanju od 22 minute, Olaf i Sven udružuju se u veseloj misiji. Prvi su zimski blagdani otkad su se ponovo širom otvorile dveri pa Anna i Elsa organiziraju svečanost za sve u Arendelleu. Kad mještani neočekivano rano krenu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja. Zato se Olaf zaputi češljati cijelo kraljevstvo kako bi natrag donio najbolje običaje i spasio prvi Božić svojih prijateljica. Film je režirao dobitnik Oscara Roy Conli, scenarij je napisao Jac Schaeffer, a četiri originalne pjesme napisale su Elyssa Samsel i Kate Anderson.

Izvor: POU Slatina

(46)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr