Naslovna events Čarobni prosinac

Čarobni prosinac

21
0

Foto-video klub Slatina objavljuje natječaj za izradu kratkog videospota na temu “Čarobni prosinac”

Zabavan, romantičan, mirisan i magičan – prosinac! Savršen za uživanje s obitelji, prijateljima ili u dvoje. Otkrijte toplinu zime, istražite čaroliju Adventa te svoje dojmove prenesite na video. Najčarobniji mjesec u godini onakav  kakav treba biti. Svoje radove na natječaj mogu prijaviti svi građani bez ograničenja mjesta boravka.

Format video zapisa: mp4

Trajanje video zapisa: max. 30 sekundi

E-mail za slanje radova:  fvkslatina@gmail.com

Datum slanja radova:  od 02. siječnja 2023. do 09. siječnja 2023. godine

Foto-video klub Slatina će 12. siječnja 2023. godine na službenoj Facebook stranici objaviti sve pristigle radove. Glasanje traje do 19. siječnja 2023. te se zaključava u 24 sata. Radovi će biti javno objavljeni te će svi moći dati glas svojim favoritima. Pobjednik će biti onaj autor koji dobije najveći broj glasova. Molimo vas da sav sadržaj u vašim radovima bude vaš vlastiti, a glazba dolazi sa servisa s licencom o korištenju. Ako vaš video uključuje sadržaj zaštićen autorskim pravom, morate priložiti pismeno dopuštenje za korištenje istoga. Svaki autor može poslati samo jedan videouradak. U e-mail prijavi na natječaj uz video, potrebno je navesti svoje podatke: ime i prezime  i telefonski broj. Rezultati natječaja bit će objavljeni  20. siječnja 2023. godine. Pobjednički video bit će nagrađen i prikazan na stranicama Informativnog centra Slatina  te Turističke zajednice grada Slatine. Isto tako pobjednik će dobiti mjesto i u Slatinskom petku. Slanjem videa na natječaj autori daju privolu organizatoru da se video javno objavljuje na lokalnim medijima.

Dodatne informacije i pojašnjenja mogu se zatražiti na e-mail: fvkslatina@gmail.com

 

(21)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr