Naslovna events Brzi i žestoki

Brzi i žestoki

41
0

Dana 02. kolovoza (petak) u 21:00 sati, 03. kolovoza (subota) u 21:00 sati i 04. kolovoza (nedjelja) u 21:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw).

Otkako su se neprikosnoveni provoditelj zakona Hobbs (Johnson), odani agent američke Diplomatske sigurnosne službe, i bezakoni izopćenik Shaw (Statham), bivši operativac britanske vojne elite, prvi put suočili u filmu Brzi i žestoki 7, dvojac se neprestano sukobljava I pokušavaju uništiti jedan drugoga. Ali kada genetski pojačani anarhist Brixton (Idris Elba) stječe kontrolu nad podmuklom biološkom prijetnjom koja zauvijek može promijeniti čovječanstvo – i porazi najbolju, briljantnu i neustrašivu agenticu MI6 (Vanessa Kirby), koja je slučajno Shawnova sestra – dvoje zakletih neprijatelja morat će se udružiti kako bi pobijedili jedinog tipa koji bi mogao biti opakiji od njih samih. Hobbs & Shaw eksplozivno otvaraju novo poglavlje Brzih i žestokih dok ih borba protiv Brixtona vodi na razne lokacije diljem svijeta, od Los Angelesa do Londona i od otrovne pustoši Černobila do bujne ljepote Samoe.

  • Žanr: akcija, triler
  • Redatelj: David Leitch
  • Uloge: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren
  • Trajanje: 136 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2019.

Izvor: POU Slatina

(41)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr