Naslovna events Brodolomke

Brodolomke

57
0

U ponedjeljak, 21. listopada 2019. godine, u 20:30 sati – Ludens teatar u koprodukciji s Kazalištem Moruzgva predstavlja kazališni hit “Brodolomke”. Autorski projekt nastao prema ideji i predlošku Ane Maras Harmander tragikomična je i dirljiva priča o četiri potpuno različite žene koje povezane zajedničkom ovisnošću kreću u borbu protiv iste, te na dirljiv i humorističan način publiku vode na putovanje o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu.

„Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor?“ (Ana Harmander Maras)

„Predstava “Brodolomke” nije samo priča o alkoholizmu, dapače, to je tek okvir kojim je istaknuta ljudska, odnosno ženska krhkost. Hana, Beba, Dinka i Mateja četiri su posve različite žene, a svaka je na svoj način primorana suočiti se s istim problemom, alkoholom. Terapija plesom koju vodi ništa manje osebujan bivši ovisnik željko povezat će te živote u statistički gotovo nemoguću kombinaciju.“ (Ana Tonković Dolenčić)

Cijena ulaznica: 50 kn u pretprodaji, a 60 kn na dan predstave. Ulaznice možete kupiti u uredima Pučkog otvorenog učilišta Slatina svaki radni dan od 07:00 do 15:00 sati, te prije predstava od 19:30 sati.

Izvor: POU Slatina

(57)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr