Naslovna events Bajkaonica za 5

Bajkaonica za 5

39
0

“Bajkaonica za 5” dio je projekta društvene odgovornosti tvrtke Beiersdorf Hrvatska “Neka odrastanje bude dječja igra” kojim se pruža podrška obiteljima pomažući djeci i odraslima u ostvarenju njihovih punih potencijala. Projekt je pokrenut je 2014. u sklopu NIVEA globalne inicijative “NIVEA – stalo nam je do obitelji” u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske.

Cilj održavanja “Bajkaonice za 5” je što više djece uvesti u čaroban svijet bajki kroz pripovijedanje educiranih pripovjedačica, kako bi se djecu potaknulo na razmišljanje, kreativnost, maštu i razigranosti.

Tema “Bajkaonice za 5” je PRIPOVIJEDANJE, edukativna aktivnost koja kroz pričanje priča potiče djecu na razmišljanje o svijetu koji ih okružuje, pomaže u učenju brojeva i slova, razvija socijalno – kognitivno vještine, omogućava međusobno druženje te ih potiče na razvijanje mašte.

Niz pripovjedanja provođenjem aktivnosti “Bajkaonica za 5” u Slatini i okolici provodit će educirani pripovjedači Sanela Tot i Ivana Strupar i to sljedeći tjedan u terminima:

  • 11. rujna 2018. s početkom u 18 sati u OŠ Josipa Kozarca Područna škola Senkovac;
  • 13. rujna 2018. s početkom u 18 sati u prostorijama Društva “Naša djeca” Slatina (bivše dvorište pošte);
  • 14. rujna 2018. s početkom u 10:40 sati u OŠ Eugena Kumičića, projekt “Čitamo i slušamo” 2 razreda.

Pozivamo vas da nas posjetite s djecom!

Program se preporuča djeci od predškolske dobi do 4. razreda osnovne škole.

(39)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr