Naslovna events Amelie u bijegu

Amelie u bijegu

13
0

Što biste sve napravili da ozdravite, a što da pobjegnete od napornih roditelja koji vas svojom  brigom i tetošenjem svakodnevno podsjećaju da ste bolesni? Amelie živi u Berlinu, boluje od astme i poprilično je tvrdoglava djevojčica. Nakon jednog teškog napadaja, mora na rehabilitaciju u polikliniku koja se nalazi u brdima u Južnom Tirolu. No dani koji se vrte oko terapije i bolesti koju ne podnosi, dovode ju do ludila i  Amelie odlučuje da ide gore – osvojit će najveće brdo što prema legendi donosi ozdravljenje. Na putu sretne Bartholomewa i nakon početnih razmirica između njih dvoje, Amelie shvaća da je Bart puno zanimljiviji nego što je mislila. Ovo je priča o odrastanju, o dječjem nošenju sa životom, o stvaranju predivnog prijateljstva. Ovaj film za najmlađu publiku premijerno je prikazan 2017. na Berlinaleu i do sada je osvojio 14 nagrada.

17.11.2018.  u 18:00 sati; obiteljski, avantura; ulaz besplatan; Amelie u bijegu / Amelie rennt; Tobias Wieman / 2017. / Njemačka / 97′.

Dođite i budite dio ZFF publike, ali u našoj Slatini!

(13)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr